Ühtlasi kannab kinnisvaraarendus ja -haldusfirma Kaamos Investeeringute OÜ uut ärinime Kaamos Kinnisvara OÜ.

Ärinimede muutus on ettevõtte teatel seotud kinnisvaraarendusega tegeleva Kaamos Kinnisvara OÜ, ehitusfirma Kaamos Ehitus OÜ ja grupi puidutööstuse liini esindavate Valmos OÜ, Woodbakers AS ja Ecobirch AS koondumisega ühise nime Kaamos Group alla.

Ärinimede muutmisel on otsene seos firma tulevikuplaanidega. „Tänases keerulises turusituatsioonis on meie tugevuseks kolmele erinevale tegevusvaldkonnale toetuv kinnisvara, ehituse ja puidutööstusega tegelev ettevõte, mis tagab kõikidele tütarettevõtetele finantsstabiilsuse ja riskide maandamise grupitasandil, „ selgitas Kaamos Kinnisvara OÜ tegevjuht Priit Uustulnd.

„Eelnevad ärinimed ei andnud täit ülevaadet Kaamos Grupi laiast tegevusprofiilist, „ selgitas Priit Uustulnd ja märkis, et nimede muutus on loogiline jätk kõikide Kaamos Grupi tegevusvaldkondade ja strateegiliste eesmärkide ühtlustamisele.

Ettevõtte registreerimisenumber, aadress ja kontaktandmed jäävad endisteks. Kõik sõlmitud ja hetkel kehtivad lepingud on jõus ka pärast ärinimede muutust.

Kaamos Grupp on Eesti kapitalil põhinev kinnisvara, ehituse ja puidutööstusega tegelev ettevõte, mis on tööandjaks 400 inimesele.

Kaamos Kinnisvara tuntuimad arendus- ja ehitusobjektid on Eesti suurim büroohoone Tammsaare ärikeskus Tallinnas (kogumaksumusega 400 miljonit eesti krooni), Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Jalaka korterelamu Pärnus, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.

Kaamos Group OÜ alla kuuluvad puidutööstuse ettevõtted Ecobirch AS, kes on Eesti suurim kasetöötleja, Woodbakers AS – saetööstuse arendaja Valgevenes ning spoonitootja Valmos OÜ.