Kuninganna varahaldusfirma The Crown Estate teatas möödunud aasta juunis, et nad maksid riigikassasse 464 miljonit dollarit. Kogu vara väärtus kasvas 18,5 miljardile dollarile. Praegu on jõus see, et Kuninganna Elizabeth II saab 25% sellest tulust. Selle raha eest hoitakse kogu kuningakoda üleval. Kuningannal on enda nimel samuti mitu kinnisvaraobjekti.

Üks neist on Lancasteri hertsogkond, mis laiub 45 550 aakril. Lisaks ka Londoni Savoy Estate, millel asub ka imeilus Savoy hotell. Lancasteri hertsogkonda kuulub tosin ajaloolist hoonet ning see toob monarhile sisse 25,5 miljonit dollarit aastas.

Kuninganna omab ka Norfolkis asuvat Sandringham House'i. Selle ostis 1862. aastal kuninganna Victoria. Prints Philip ja kuninganna peatuvad seal sageli.

Oma suved veedab ta Balmorali lossis Aberdeenshires. See kinnistu laiub 49 400 aakril. See loss osteti perre 1852. aastal.

Crown Estatele kuulub lisaks paljudele lossidele ja residentsidele veel Ascoti hipodroom Berkshires, farmid, kalastus- ja kaevandusõigused ning ka terve Regent Street - üks Londoni kõige kuulsamaid kaubandustänavaid.

Vaadake aga järgnevalt Google Mapsi kaardilt kõiki Briti kuningaperele kuuluvaid objekte.