Kuidas siis miljonäride sekka saada? Siin on sammud, mida Shah soovitab Ükski neist ei ole kiire mõjuga, kuid need töötavad:

1. Ärge laske rahal muutuda kinnisideeks
Kui pidevalt mõelda ainult sellest, kui palju mingi tegevus tulu toob, ei luba see tõsiselt panustada asjadesse, mis tegelikult rikkust kasvatavad. Nii et,muutke oma fookust. Raha ei tohi olla eesmärk omaette, vaid õigete asjade tegemisega kaasas käiv nähtus.

2. Aidake teisi
Kõige edukamad inimesed, keda Shah teab, on väga abivalmid. Nad mõistavad teisi hästi ning aitavad neil oma eesmärke saavutada. Nad teavad, et nende edu tugineb ümbritsevate rahulolul.

3. Lõpetage unistamine miljonist dollarist, alustage miljonit inimese teenimisega
Kui teil on vaid mõned kliendid, aga soovite teenida suurt raha, püüate te neist vähestest klientidest viimast välja pigistada. Kui aga suudate teenindada miljonit minimest, kaasneb sellega ka palju hüvesid.

4. Vaadake raha teenimisele kui võimalusele rohkem korda saata
Osa inimesi tegutseb selleks, et nad tahavad teenida palju raha. Tegevus ise ei ole neile oluline. Teised aga näevad teenitavat raha võimalusena rohkem ära teha, korda saata. Nad tahavad oma toodet parendada, arendada. Nad unistavad firmast, mis teeks maailma parimaid asju. Nad naudivad seda, mida teevad ning raha on neile vaid võimalus panustada veelgi rohkem armastatud tegevusse. Nagu ütles Walt Disney: „Me ei tee filme raha teenimiseks, vaid teenime raha selleks, et filme teha“.

5. Tehke üht asja paremini
Vali üks oskus, asi, mida teete ümbritsevatest paremini. Ainult üks. Ja täiustage seda. Töötage, harjutage, õppige, täiustage selle iga nurka. Finantsiliselt edukad inimesed teevad vähemalt üht asja paremini kui teised nende ümber. (Loomulikult oleks kasulik valida üks asi, mida ka maailm hindab)

6. Koostage nimekiri 10 selle ala/tegevuse maailma parimast
Kuidas headust hinnata? Lähtuge nendest kriteeriumitest, mille alusel te enda progressi hindate. Kui olete kirjanik, võivad selleks nimekirjaks olla Amazoni edetabelid. Kui olete muusik, siis iTunes’i edetabelid.
Ärge edukaid vaid imetlege. Analüüsige, mis nad edukaks teeb ning kasutage neid kriteeriume enda edu mõõdikute loomiseks. Ja siis…

7. Jälgige oma arengut
Meil on kalduvus muutuda selleks, mida me mõõdame. Seega hinnake oma arengut kord nädalas enda peamiste mõõdikute põhjal.
Võib-olla arvestate, paljusid inimesi olete aidanud või palju kliente olete teenindanud.

8. Looge arengu tagamiseks vajalikud rutiinid
Ärge unustage, et edu tugineb eesmärgi saavutamiseks vajalike rutiinide loomisel. Soovite kirjutada 200-leheküljelise raamatu- see on teie eesmärk. Selleks peate kirjutama neli lehekülge päevas. See on rutiin. Soovid ja lootused ei vii teid lõpetatud käsikirjani, küll teeb seda rutiinide järgimine.

Seadke eesmärgid, looge nende saavutamiseks rutiinid ning jälgige oma progressi. Kui miski ei tööta, parandage see. Korrake seda, mis töötab. Töötage selleks, et olla iga päev parem kui olite eile. Varsti olete te hea, seejärel suurepärane ning lõpuks maailmaklassis.
Ja siis, tõenäoliselt täiesti märkamatult, olete ka miljonär.