Diilerid James Russell Cooper ja Mark William Branco valladati kohe kui vargus avastati. Mõlemad diilerid arreteeriti 2014. aasta juulis, kirjutab Celebrity Net Worth.

Kahe diileri nimi figureerib läinud nädala sisse antud 60-punktises süüdistuses. Seal on mainitud ka Jeffrey D. Martinit ja Anthony Grant Granitot. Nelja meest süüdistatakse hasartmängupettuses ja varguses.

Pettus oli lihtne ja kestis enam kui 2 aastat. Diilerid võtsid vastu hiliseid või ebaselgeid panuseid ja maksid võidud välja, kui pit bosse ja teisi diilereid ei olnud neid jälgimas.

Las Vegases on petmine üsna tavaline. Aastas arreteeritakse seal kasiinodes kuni 500 inimest petmise või varguse tõttu. Kuid nii kaua kestnud ja nii suure raha vargus on tavatu isegi Las Vegase mõistes. Diilerid ja nendega koostööd teinud jäid vahele, kui üks diiler hakkas neid kahtlustama ja teatas kasiino järelevalvele kahtlustest. Bellagio emafirmast MGM Resorts Internationalist saadeti pettuse uurijad, kes vaatasid läbi tonnide viisi videolinte. Nad vaatasid läbi ka finantsnumbrid, jälgisid diilereid töötamas ning Martini ja Granito panustamist, intervjueerisid kaastöölisi ja tunnistajaid, et panna kokku süüdistus.

Pettuse käigus tegid Martin ja Granito panuseid siis, kui mängu tulemus oli juba selgunud. Cooper ja Brnaco maksid neile võidud välja. Diilerid maksid välja ka Martini ja Granito suvalised panused, isegi, kui nad ei võitnud.