28. novembril kuulutatakse Kalevi muuseumis välja arhitektuurivõistluse võitjad ning avalikustatakse autorid. Võistlustööde Aatrium, Assortii, Kama, Oktoober ja Sniff seas on konkursi võitja, teise ja kolmanda koha preemia pälvinud töö ning kaks ostupreemia saanud tööd.

Žürii arvestas lõpliku otsuse tegemisel tööde edasise kasutamise võimalikkust. Tähtsaks peeti lahenduste paindlikkust ning eelistati alale elamisfunktsiooni lisanud võistlustöid. Esimese ja teise koha töödes hinnati terviklikku lahendust. Võidutöö pakkus edasise arendustegevuse jaoks reaalseima lahenduse, kolmanda koha ning ostupreemia pälvinud tööde juures said määravaks tugevad ideed, teatas ETAle AS Kalev.

AS Kalev, Eesti Arhitektide Liit ning Eesti Kultuurkapital kuulutasid avaliku arhitektuurivõistluse AS Kalevi territooriumi ruumiliseks planeerimiseks välja selle aasta augustis. Eesmärgiks oli saada ala mahuline ja planeeringuline ideelahendus, mis määrab ära ala liiklusskeemi, parkimise, haljastuse ja heakorra üldpõhimõtted selliselt, et tulemuseks on terviklik linnaruum.

Võistluse lõpptähtajaks, 30. oktoobriks, laekus 19 võistlustööd, millest võistlema pääses 18, sest üks töö ei täitnud võistlustingimusi.

Võistlusalal praegu paiknev AS Kalev kolib nimetatud territooriumilt ja hoonetest välja 2003. aasta jooksul, mil valmib ettevõtte uus tootmishoone Harjumaal Rae vallas.