Siiani on kõige kallimaks maksma läinud 2012. aasta eurovisioon, mille peale kulutas korraldajariik Aserbaidžaan 60 miljonit eurot, kuid lisaks selle ehitati veel tohutu "Kristall-palee" nimelise halli, mis maksis umbes 100 miljonit eurot.

Kulutuste poolest teisel kohal on Taani, kes kulutas lauluvõistlusele 45 miljonit eurot, kuid tegi selle mõnevõrra tasa turismiga, mille pealt teenisid kohalikud ettevõtted 13 miljonit eurot. Aasta hiljem hoidis Austria eelarve 20 miljoni euro piirides.

Samuti tahtis ennast tõestada Venemaa, kellele läks 2009. aastal Moskvas korraldatud eurovisioon maksma veidi üle 35 miljoni euro.

Tagasihoidlikumalt on hakkama saanud Rootsi, kellel läks 2013. aastal võistluse korraldamise peale 15 miljonit eurot. Tegemist oli kõige odavama eurovisiooniga peale 2007. aastal Helsingis toimunud võistlust.

Tänav on esialgsetel hinnangutel läinud eurovisioon Ukrainale maksma ligikaudu 30 miljonit eurot, mis on tekitanud kohalikes pahameelt, sest esialgne eelarve oli 14 miljonit eurot.