Berlusconi teine naine Veronica Lario oli esmalt mehe armuke. 1990. aastal nad abiellusid ning selleks ajaks oli neil juba ka kolm ühist last. Enne ärimehena silma paistnud Silvio otsustas nüüd siirduda ka poliitikasse.

Vaadates täna tagasi, siis on teda karjääri jooksul süüdistatud pea kõiges. Kusjuures mõned süüdistused oleks ehk ka kohtus läbi läinud, kui "mingil põhjusel" ei oleks neid puudutanud seaduseid muudetud. Selline on olnud Berlusconi stiil. Niisamuti nagu noorte naistega hullamine ning nende kõrgetele ametikohtadele upitamine. Abikaasa Veronica ütles 2007. aastal, et Berlusconi jutt solvas teda kui naist hingepõhjani. Nimelt ütles mees, et kui ta ei oleks abielus, siis jookseks ta ära koos noore ja populaarse show-tantsija Mara Carfagnaga. Berlusconi küll vabandas, aga peagi sai naisest võrdõigusega tegelev minister. Noorte neidudega pidutsemine jätkus. Lisaks ei käinud mees enam isegi oma laste sünnipäevadel. Nii andis abikaasa Lario sisse lahutuspaberid. Aasta oli siis 2009.

Lahutusprotsess kestis kaua ja oli tuline. Naine nõudis Berlusconi osalusi nii tema kinnisvaraportfellis, ettevõtetes kui ka kõiges muus. Vaidluste tulemusel suutis Berlusconi kõike seda vältida, kuid selle eest peab ta oma eksnaisele maksma väga palju raha. Itaalia seadus ütleb nimelt, et lahutuse korral peab mõlema osapoole jaoks säilima samasugune elustandard nagu kooselu ajal.

Nii peab miljardär Berlusconi põhimõtteliselt iga päev oma eksnaisele maksma 127 607 dollarit. See teeb veidi alla 4 miljoni dollari kuus. See kõik kestab veel väga pikalt. Lisaks peab ta jätkuvalt erinevaid kohtuvaidlusi, kus teda muuhulgas süüdistatakse alaealise neiuga seksuaalvahekorras olemises. Poliitikast on mees samuti tagasi tõmbunud.

Vanahärral ei ole kõige kergemad ajad, kuid ei saa öelda, et ta ei oleks seda kõike ära teeninud.