Karu sõnul oli algselt põhiline küsimus selles, et kas saade võib mingil moel kahjustada Olympic Entertainment Groupi mainet. "Kindlasti see ettevõtte mainet alla ei vii," tõdes Karu.
Lõplik positiivne otsus sündis aga seetõttu, et Eestis valitseb tööjõupuudus. "Me oleme enda juhtkonda laiendanud ka inimestega väljapoolt Eestit," ütles Karu. "Meie juhtkonnas töötab leedu rahvusest inimesi, meie juhkonnas töötab rootsi rahvusest inimesi. Aga väga tahaksime, et eesti võimekad juhid pääseksid samuti juhtima."
Karu sõnul jääb "maailma pikima tööintervjuu" edukalt läbinud juhi põhitöökoht Eestisse. Olympic Entertainment Group on Eestis üle kahekümne ettevõtte ning Karu sõnul sõltub ka võitja isiksusest, milline töökoht talle kõige paremini võiks sobida.
Võitja sõlmib Olympicuga töölepingu ning kui ta tulemused ületavad ootusi, ei välista Karu, et tingimused, mis muuhulgas lubavad miljonikroonist aastasissetulekut, muutuvad veelgi paremaks.
Praegu seisuga on personaliotsingufirma Arista esindaja Alo Naelapea sõnul saatesse registreerinud ennast sadakond töölesoovijat, kelle seas on nii firmajuhte, spetsialiste kui õnneotsijaid. Naiste ja meeste suhe on hetkel 30 ja 70 meeste kasuks.

Saatetegijate sõnul võiks naised enam soovi avaldada, selle kasuks räägib ka asjaolu, et naistel on teiste riikide kogemusi arvestades üsna suur šanss kogu konkrussi võita.
“Ma pole temaga sellest rääkinud,” vastas Karu küsimusele, et kas saates võib osaleda ka tema tütar Ines, kes muuhulgas juhib beebikauplust Tallinnas Kristiine keskuses.
“Mantlipärija” on Eesti versioon tõsielusarjast “The Apprentice”, mille käigus otsis endale alluvat USA ärimagnaat Donald Trump. Sarja Eesti versiooni toodab Filmimees. Olympic Entertainment Group oli esimene ettevõte, kellele võttegrupp pakkumise tegi.

Võtted algavad juunis ning need toimuvad mitmes riigis.