Ajaleht refereerib mobiilirakenduse Foursquare koostatud statistikat. Inimesed saavad Foursquare'is end eri avalikes kohtades "sisse registreerida", nii saab rakendus koostada külastatavuse statistika näiteks poodide, hotellide ja restoranide kohta. Statistika on seni osutunud üsna paikapidavaks: näiteks ennustas Foursquare õigesti Chipotle'i kiirtoiduketi mürgistusjuhtumile järgnenud käibe kukkumise ulatust ja Apple'i iPhone 6S müüginumbreid.

Alates mullu juunist, mil Trump teatas presidendiks kandideerimisest, on Trumpi äride külastatavus vähenenud ning tänavu kevadest on see veelgi rohkem kukkunud, teatas Foursquare.

Trumpi hotellide, kasiinode ja golfiradade külastatavus on tänavu märtsist juulini olnud 14-17% väiksem kui mullu samal ajal, vahendas Washington Post Foursquare'i statistikat. Teiste samas piirkonnas asuvate sama tüüpi asutuste külastatavuses selliseid järske kukkumisi näha ei ole.

Statistika näitab ka, et eriti on Trumpi vastu "jalgadega hääletanud" naised: nende käigud Trumpi asutustesse on kukkunud ligi kolmandiku.