Forbes`i edetabeli sirvimine annab vastuseks, et kindlasti - kuid selleks on vaja teatuid eeldusi. Kindlasti ei saa piirduda oma väikese koduturuga, vaid tuleb olla tugev eksportöör ja tegutseda suurtel turgudel. Lisaks aitab oma firma väärtusest maksimumi võtta aktsiate noteerimine börsil. Suure rikkuse akumuleerimiseks on vaja tihtipeale palju aega mistõttu rikkust saadavad nautida alles järeltulevad põlved. Või siis on vaja lihtsalt ülihästi müüvat uut ideed (nt. Facebook, Skype jne.)

Täna ilmunud Äripäeva rikaste TOPi kinni pannud Hillar Tederi üheks edu saladuseks on tegutsemine suurtel turgudel (Venemaa ja Ukraina), kuid oma osa on sellel ka kaubandusketi O`Key aktsiate noteerimisel Londoni börsile ning aktsiamüügis, millega teenis Teder umbes 90 miljonit dollarit.
Kahe nädala eest Äriplaanil esinenud Teder tõi ühe oma ärinipina välja tegutsemise turgudel, kus elab vähemalt 30 miljonit inimest, vahendas aripaev.ee.

Väikeriikide kodanikud Forbesi rikaste edetabelis:

1. Maxima keti suuromaniku, leedukas Nerijus Numavicius väärtuseks nimetatakse 1,1 miljardit eurot
2. Kone liftitootmise suuromaniku, soomlase Antti Herlini väärtuseks nimetatakse 1,37 miljardit eurot
3. Rootsi rikkaima mehe, rõivakett H&M suurosaniku Stefan Perssoni väärtuseks nimetab Forbes 18,6 miljardit eurot
4. Tšehhi rikkaima mehe, kaevandus-, pangandus- ja kindlustusäris tegutseva Petr Kellneri väärtuseks on väidetavalt 7 miljardit eurot
5. Monaco Vürstiriigis elava ja kunstimüügiga tegelev David Nahmad, kelle väärtuseks arvab Forbes 2,28 miljardit eurot.