Olympic Entertainment Groupi (OEG) juhatuse esimehe Madis Jäägeri sõnul kinnitab Eesti teenindusettevõtete seas liidripositsiooni hoidmine, et ettevõte ei ole jäänud loorberitele puhkama.

“Tunnustused koduturul annavad tublisti indu, et jätkuvalt pingutada, kõrget taset hoida ja haaret laiendada,” märkis Jääger, kelle sõnul teebki ettevõte hetkel viimaseid ettevalmistusi, et avada oma kõigi aegade suurim kasiino uuel tegevusturul Maltal ning uus esinduskasiino Tallinnas tegevust alustavas Baltimaade esimeses Hiltoni hotellis.

OEG tuli Eesti konkurentsivõimeliste ettevõtete konkursil esikohale 71 Eesti teenindusettevõtte seast.

OEG-le järgnesid edetabelis Recruitment Estonia OÜ, Rondam Grupp AS, Ramirent Baltic AS jt. Eesti Kaubandus-Tööstuskoda ja Eesti Tööandjate Keskliit koostasid Konkurentsivõime Edetabeli ja auhindasid Eesti kõige konkurentsivõimelisemaid ettevõtteid juba 13. korda. Edetabelis osalemine oli vabatahtlik.

Olympic Entertainment Group on regiooni suurim kasiinomeelelahutuse pakkuja, andes tööd kokku enam kui 2 600 inimesele. OEG on Euroopa Kasiinoassotsiatsiooni (ECA) täisliige. Täna opereerib grupp kasiinosid Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Slovakkias, Valgevenes ja Itaalias. OEG aktsiatega saab kaubelda Tallinna Börsi ning Varssavi Börsi põhinimekirjades. Kõik Olympic Entertainment Groupi kasiinooperaatorid on vastutustundlikud ettevõtted, kes teavitavad oma kliente ka hasartmängudega seotud ohtudest.