1. oktoobril ametisse astuv Kusmin hakkab vastutama Baltika brändide Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo ja Baltman müügi- ja turundusstrateegia ning Baltika uute müügikanalite strateegia arendamise eest, teatas ettevõte.

Baltika juhatuse esimees Meelis Milder ütles, et Baltika eesmärgiks on järgmistel aastatel lisada ennast tõestanud brändikollektsioonidele rahvusvaheline turundusvõimekus ja täiustada meie 100 ja enama poe külastajate ostukogemust.

"Lisaks oma jaevõrgule arendamisele paneme järgmistel aastatel olulist rõhku multikanalite arendamisele: kõrvuti traditsioonilise hulgimüügi kasvatamisega oleme valmis tegema pakkumisi rahvusvahelistele frantsiisi- ja kontsessioonioperaatoritele ja kasvama e-kaubanduses. Oleme uue töö jaoks tahtnud tuua ettevõttesse välist parimat kogemust ning Kati senine töökogemus ja saavutused on teinud temast meie jaoks parima kandidaadi,“ sõnas Milder.

Kati Kusmin on töötanud Eesti Tarbijateühistute Keskühistu juhatuse esimehena, AS Kalev müügidirektori ja AS Kalev Chocolate Factory juhatuse esimehena, AS Tallina Kaubamaja direktorina ning AS Hotell Olümpia hotellijuhi ja AS Reval Hotelligrupp arendusjuhina.