Ärilehe nimekiri ei ole täielik. Võtsime vaatluse alla mõned viimaste aastate suurimad nimed ning sekka ka vanu kalu.

Mõnel tegelasel, nagu näiteks Hendrik Sal-Salleril ja Tanel Padaril, on mitu ettevõtet. Võtsime need, mil on märgata veidigi aktiivsemat äritegevust.

Muusikute kasumitabeli kolmandale reale tulid Eeva ja Villu Talsi ehk ettevõtte Talsi Music OÜ. Veel täpsemalt on tegu popi bändi Curly Strings liikmetega. 2015. aastal kogusid nad oma firmaga 41 433 eurot kasumit.

Auväärsel teisel kohal on Maarja-Liis Ilus ja tema ettevõte MLI Music OÜ. Kasumit suutis see firma toota 46 797 euro jagu. Kusjuures Maarja-Liis ei tegele vaid kunstialase loometegevusega. Ta on pannud teenima ka kinnisvarapinnad.

Esikoht on teistest ülivõimsalt ette rebinud. Nii nagu Raadio 2 Aastahiti saates, võidab ka Ärilehe kasumiedetabeli Karl-Erik Taukar looga ehk ettevõttega Funk Productions OÜ. Mees suutis tekitada 108 138 euro suuruse kasumi. Selle üle oleks uhked paljud ettevõtted. Taukaril oli erakordne aasta, sest 2014. aastal oli tema kasum vaid veidi üle 13 000 euro.

Ärileht avaldab siinkohal survet Lenna Kuurmaale. Tema firma Janedoe Music OÜ ei ole oma 2015. aasta aruannet esitanud. Tema osalusega teine ettevõte Bearmon Trading OÜ jääb silma sama murega.