Varemgi on meedias räägitud sellest, kuidas Patriotsi omanik Robert Kraft on ühest sõrmusest ilma jäänud. Sõrmus on nimelt Venemaa presidendi Vladimir Putini käes.

Hüppame aastasse 2005. The Patriots oli äsja võitnud oma kolmanda Super Bowli nelja hooaja jooksul. Kraft oli Venemaal ärireisil ja kohtus ka Putiniga. Ta näitas presidendile 2004. aasta sõrmust. Ta ei ole seda siiani tagasi saanud.

„Sõrmused on mul kõik sahtlis, väljaarvatud üks. Originaal on Venemaal, riigi presidendi käes. Käisin seal ärireisil koos sõber Sandy Weilliga. Näitasin Sandyle oma sõrmust ja ta ütles, et miks ma ei võiks seda ka presidendile näidata. Ma näitasingi ja ta pani selle sõrme. Ta justkui nautis seda ja jättiski sõrme," ütles Kraft sel kuul ilmunud NFLi poolt avaldatud videos.

See ei ole esimene kord, kui Kraft seda lugu räägib. Sel ajal palus president Bushi administratsioon, et Kraft ütleks, et ta andis sõrmuse Putinile kingituseks, et USA ja Venemaa suhteid positiivsena hoida.

2013. aastal ütles ta, et Putin pani sõrmuse sõrme ja ütles, „sellega võiksin ma kellegi tappa." Kui Kraft siruta käe välja, et seda tagasi saada, pani Putin selle endale taskusse ja väljus ümbritsetuna KGB valvuritest.

Kui Kraft 2013. aastal seda lugu rääkis, siis Putin eitas sõrmuse varastamist ja tal ei olevat isegi meeles, et ta Krafti kunagi kohanud oleks. Ta lubas siiski, et laseb teha asendussõrmuse.

Kraftil ei ole sõrmust tänaseni. Kui Patriots võidab Super Bowli, siis loodetavasti ei hakka mees oma sõrmusega taas kelkima.