Muus osas on laenuvõtja profiil püsinud samana. Laenukohustus on 26-64aastastel eestlastel, kes elavad peamiselt Tallinnas ja Põhja-Eestis.

Nende keskmine neto kuusissetulek jääb keskmise palga piiresse või sellest allapoole. Väikelaenu võetakse peamiselt Swedbankist ja SEB-st.

Laenu võetakse peamiselt praktilistel põhjustel. Esikohal on koduga seotud väljaminekud: remont, parandus- ja ehitustööd, kodumasinad. Sellele järgnevad autoga seotud kulutused. Laenuvõtjad kas soovivad autot osta või siis seda parandada-hooldada.

Neile järgnevad laenud igapäevakulude või raviarvete katteks. Üldiselt piirdutakse ühe väikelaenuga, väga vähestel on kaks või enam väikelaenu.

"Kui vaadata, milleks laenu võetakse, siis tegelikult ei tule naiste kõrge osakaal üllatusena," kommenteerib TF Bank Eesti esindaja Margit Munski. "Koduga seotud otsuseid juhivad endiselt naised, sõltumata siis sellest, kas nad on vallalised või kooselus. Puhkuste hooaja lõppedes hakatakse aktiivsemalt eesseisvaks talveks valmistuma ja selle tõttu kaldub sooline jaotuvus pigem naiste poole."

Selle aasta oktoobris küsitles Inspired Universal McCanni analüütikaüksus interneti teel 1008 inimest.