„Viieukselise luukpära-tüüpi auto kohta on Kia Soul’il kõrge katusejoon,“ ütles KIA Auto ASi Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa.
„Rabavaks muudavad auto välimuse aga just selle vertikaalmõõtmed. Kia Soul on 1610 millimeetrit kõrge, kusjuures tuuleklaasi alumine serv on tavalisest kompaktklassi autost 135 millimeetrit kõrgemal. Istmed paiknevad ‘liigikaaslastest’ 120 millimeetrit ülalpool, auto põhja on maapinnaga võrreldes tõstetud 45 millimeetrit. Turvalisust tõstab ebatavaliselt suur, 2550 millimeetrine teljevahe, mis hoiab auto stabiilselt teel.“

Kristel Kõrgmaa sõnul on Kia Souli väga lihtne sisse istuda, kuna nii ukseava kui istmed on kõrged.
„Autosse istumise esmamulje on teadupärast väga tähtis, nagu ka esimene pilk stiilsele kolmeosalisele näidikutepaneelile ja võimalus haarata kinni mugavast roolist. Kuigi mõõtudelt on tegemist B-klassi sõiduautoga, mahuvad Kia Soul’i salongi lahedalt ka viis kogukamat täiskasvanut., lisas Kõrgmaa.
Pea jaoks on Kia Souli salongis ruumi 1020/1005 mm ees/taga, jalaruum on 1070/990 mm ning õlgade jaoks jagub 1403/1400 mm.
Euroopas müügile tuleva Souli mootoriks on populaarselt Kia cee’dilt tuntud ja veidi edasiarendatud 126 hobujõuline 1,6-liitrine bensiini- või diiselmootor.
Kia Soul jõuab Eestis tõenäoliselt müüki 2009. aasta märtsikuus.
KIA Auto AS on maailma ühe kiiremini kasvava autotootja Kia Motorsi ametlik maaletooja Eestis, Lätis ja Leedus.
Alates 1994. aastast tegutseval ettevõttel on tänaseks Balti riikides kokku 20 edasimüüjat. 2006. aasta lõpust on Kia Auto AS Tallinna Kaubamaja 100%-line tütarettevõte.

Kia Motors Corporation on 1944 aastal rajatud Korea vanim mootorsõidukite tootja, mis kuulub Hyundai-Kia Automotive Group’i.
Kia 8 riigis asuvas 14 tootmis- ja koostetehases valmistatakse aastas üle 1,4 miljoni sõiduki, mida müüakse ja hooldatakse 165 eri riiki katva edasimüüjate ja diilerite võrgustiku kaudu.
Kia Motors Europe, peakorteriga Frankfurdis Saksamaal, on esindatud 29 Euroopa riigis. Kias töötab üle 33 000 inimese, aastane müügitulu on rohkem kui 11 miljardit eurot.
Kia on Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste peasponsor, Davise karikasarja ametlik ülemaailmne sponsor, FIFA ametlik partner sõidukite osas ning UEFA EUROTOP partner.