Kia Picanto on väga ökonoomne 5 uksega luukpära-tüüpi väikeauto, mis võitis aastal 2005 Autolehe soodsaima linnaauto tiitli, teatas KIA Auto.
„Kia Picanto on esimene auto, mida Eestis sellise kampaania raames pakutakse,” ütles Kia Auto Balti regiooni turundusjuht Kristel Kõrgmaa. „Tegemist on mudeliga LX, mis on muidu müügis baashinnaga 131 500 krooni. Kia Picantol on 1,1 liitrine bensiinimootor, auto kütusekulu on keskmiselt 4,9 liitrit 100 km kohta. Lisaks Autolehe tunnustusele on Picanto tunnistatud ka Leedu kõige ökonoomsemaks autoks.”
„Kia Picanto oli eelmisel aastal oma segmendis müüginumbritelt Eestis teisel kohal,” lisas Kristel Kõrgmaa. „Osturallil pakutava Picanto standardvarustuses on muuhulgas juhi turvapadi, lastelukud tagaustel, kaks kõlarit, esitulede kõrguse regulaator ja roolivõimendi. Picanto kere on korrosioonivastase täistöötlusega, pikantse disainiga 5-kohalise sõiduki pakiruum muutub tänu allakäivatele tagaistme seljatugedele väga avaraks.”
„Kia on nüüd osa Kaubamaja kontsernist,” ütles Tallinna Kaubamaja müügi- ja turundusdirektor Enn Parel. „Seoses sellega otsustasime koostöös teha seninägematu pakkumise. Osturalli on meie klientide hulgas hinnatud kui kampaania, mille raames saab väga soodsa hinnaga osta hea kvaliteediga kaupa. Ligi 10 aasta jooksul oleme osturallidel müünud kõikvõimalikke tooteid, kuid autosid seni mitte. Usun, et meie pakkumist saadab suur menu ning soovitan juba aegsasti Tallinna või Tartu Kaubamajja kohale tulla.”