Triobeti Balti riikide ja Venemaa turundusjuht Kaido Ulejev ütles, et "jah" näitab Kreeka ja kreeklaste soovi jätkata Euroopaga koostööd lahenduste otsimisel.

Hääletades "ei", mille tõenäosus on Triobeti analüütikute andmetel väiksem, ütleksid kreeklased, et nad ei toeta koostöö jätkamist Euroopa ega võlausaldajatega, lisas Ulejev.

Triobeti koefitsiendid pühapäevase referendumi eel: "jah" ehk siis nõustutakse abipaketi tingimustega 1.25 ning "ei" ehk ei nõustuta abipaketi tingimustega 3.50.

Kreeka ja võlausaldajad katkestasid abiprogrammide läbirääkimised nädalavahetusel, kui Kreeka teatas, et paneb kreeditoride pakkumise rahvahääletusele.

Triobeti portaalis on võimalik teha panuseid ka selle kohta, kas Kreeka kuulub selle aasta lõpus eurotsooni või mitte. Seniste pakkumiste põhjal võib öelda, et Kreeka kuulub Eurotsooni ka 31.detsembril 2015. Triobeti koefitsiendid: kuulub eurotsooni 1.25 ning ei kuulu 3.50.

Triobet on spordiennustust, online-pokkerit ning mitmeid veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv ettevõte, mis kuulub Stockholmi börsil noteeritud suurima IT-äri ning enam kui 50-aastase ajalooga Rootsi ettevõtte Betsson AB gruppi.