Kokku saab aianduskeskuses olema 2400 ruutmeetrit sisepinda, 15 000 ruutmeetrit välipinda ning 160 autot mahutav parkla. Lisaks istikutele pakub Hansaplant nüüdsest ka toataimi.

Võrdluseks - end Ida-Euroopa suurimaks kodu- ja aianduskeskuseks nimetavas Horteses on üldpinda 3500 ruutmeetrit, millest lilled katavad 2000 ruutmeetrit.

Hansaplanti juhatuse esimehe Indrek Naudi sõnul on uuenenud aianduskeskuse eeliseks teiste aianduskeskuste ees pikaajaline kogemus ning uute suundade toomine aiandusärisse.

"Pakume reaalselt meie juures teostatud ideid nii aia, kui ruumide kujundamiseks taimedega. Õuemaailmas on rajatud on näidisaiad. Toamaailmas näidisalad," tõi Naudi välja eeliseid.

35% müüdavatest taimedest kasvatab Hansaplant kohapealses puukoolis, ülejäänu toob sisse peamiselt Saksamaalt, Hollandist ja Poolast.

Uue hoone ehitus läks firmale maksma 23 miljonit krooni ning selle valmimisega suurenes aiandus- ja kodukaupade müügipind kolm korda. Nii ehitajateks kui sisustajateks olid aiandusvaldkonna tippfirmad Hollandist.