„Kinnisvara24 külastajate arv on alates portaali turule toomisest pidevalt kasvanud - jaanuaris külastas portaali üle 202 000 inimese. Külastajate ehk potentsiaalsete ostjate arv ja kuulutuste avaldamise hind on kaks näitajat, mille alusel teevad kinnisvaraomanikud ja -maaklerid otsuse, millist portaali vara müümisel või väljaüürimisel kasutada. Kui kasvab külastajate arv, siis kasvab ka kuulutuste arv," selgitas Kinnisvara24 juhatuse liige Kalev Roosiväli.

Jaanuaris oli Kinnisvara24 portaalis ligikaudu 23 000 kinnisvarakuulutust ja veebruari alguseks oli kuulutuste arv juba ligikaudu 1000 võrra suurem, kui City24-s, mille kuulutuste arv on võrreldes eelmise aasta aprilliga langenud 10 000 kuulutuse võrra.

„On selgelt näha, et kuulutuste arv konkurentide juures hakkas langema aprillis, kui uue portaaliga turule tulime. Sama langustrend on ka turu liidril portaalil kv.ee, kellel oli jaanuari seisuga veel ligikaudu 3000 kuulutust rohkem, kuid oleme sihiks võtnud ka neile järgi jõudmise. Vaatamata senisele tugevale tööle ja arengule saab edasine kasv olema raske, sest seni turgu valitsenud monopol teeb takistusi just väiksemate klientide vaba liikumise piiramiseks uue konkurendi juurde," lisas Roosiväli.

Kinnisvara24 asutasid Ekspress Grupp ja Eesti juhtivad kinnisvarabürood 2017. aastal. Portaali haldab Kinnisvarakeskkond OÜ, mis kuulub 49% Ekspress Grupile ja 51% viiele kinnisvarabüroole.