Aprillikuu jooksul lisati portaali 3812 uut kinnisvarakuulutust ja tehti üle kolme miljoni kinnisvaraotsingu. Kinnisvarakuulutusi, mida on praegu kokku ligi 16 000, vaadati kokku üle 1 630 000 korra. Iga külastuse kohta tehti keskmiselt 15 otsingut ja avati kaheksa kuulutust.

"Nii külastuste kui ka kuulutuste arvud on suuremad, kui me planeerisime. Kuid eriti head meelt teeb see, kui aktiivselt külastajad portaali võimalusi kasutavad. Kinnisvaraotsingute ja kuulutuste vaatamiste arvud on esimese kuu kohta väga korralikud ja näitavad, et kasutajad on portaali hästi vastu võtnud, meie sisu pakub huvi", kommenteeris tulemusi portaali tegevjuht, Paavo Heil. "Nii nagu kinnisvaraturul tervikuna, nii on ka meie portaalis eriti suur huvi elukondlike kinnisvarakuulutuste vastu. Kõige populaarsemate kuulutuste hulgas oli nii maju, suvilaid kui kortereid", lisas Heil.

Kinnisvara24 tõmbab kinnisvaraotsijaid uuendusliku ja lihtsa kasutajaliidese ning otsingumootoriga. Otsingusüsteem erineb teiste portaalide omadest selle poolest, et kinnisvaraobjekte on lihtsam leida ning objektide sirvimisel tuleb teha senisest vähem klikke. Pooled kinnisvaraotsingutest tehakse kinnisvara24-s mobiili vahendusel, kuna otsing ja kuulutuste sirvimine on mobiilis nii mugavaks tehtud. Lisaks tavapärasele otsingule on mobiilis populaarne ka funktsioon "kodud minu ümber", mis leiab kasutaja asukoha läheduses asuvad kinnisvarapakkumised.

Paljud kinnisvarabürood avaldavad oma kuulutused Kinnisvara24-s kaks päeva varem kui teistes portaalides. Tavakasutajatele on kinnisvarakuulutuse avaldamine portaalis praegu tasuta. Kuulutusi saab lisada portaali arvutiversioonist.