Hermes Projektijuhtimine, mis kuulus klassivendadele Tõnis Arrole ja Tiit Lajale, ostis Hiiu pansionaadi YIT Ehituselt 2007. aastal, soovides sinna rajada eakatele sotsiaal- ja tervishoiuteenust pakkuva keskuse. Meediasse jõudsid aga andmed, et Tallinnas Nõmmel Sanatooriumi ja Põllu tänava nurgale endise tuberkuloosihaigla teeninduskompleksis asuvasse pansionaati ehitatakse hoopiski kortereid.

2008. aasta suvel pani Hiiu Pansionaat pansionaadihoone müüki. Hiiu Pansionaadi juhatuse liige Tiit Laja on öelnud, et ettevõte plaanis kinnistu müüa ning seda hooldekodu operaatorina omanikult rentima hakata.

Pansionaadi hoone oli enampakkumisel kokku neli korda, lõpuks müüs seda kohtutäitur. Hoone alghind langes enampakkumiste käigus 115,7 miljonilt kroonilt 76,2 miljonile kroonile.

Tõnis Arro - hea visionär ja mänguline juht

Arrot peavad teda tundvad inimesed heaks visionäriks ning pigem mänguliseks juhiks. Anonüümsust soovinud, aga Arrot hästi tundev Eesti ärimees ütles, et tegemist on suurte ideede ning laia pildiga juhiga, kes 90date algusest kuni müügini ehitas üles Eesti ühe suurima konsultaatsioonifirma Fontes. Arrot võib pidada tänapäevase konsultatsiooni ja juhikoolituste maaletoojaks.

Tegemist on Arrot tundvate inimeste hinnangul ka kunstihingega inimesega, mida näitavad ka osalemised paljudes kultuuri ja kirjandusega seotud ühiskondlikes organisatsioonides. Juba kooli ajal Tartus käis Tõnis Arro Evald Hermaküla juures teatritrupis.

Uus Arengufondi juht Arro on õppinud Tartu Ülikoolis psühholoogiat ning Helsinki Ülikoolis psühhoteraapiat. Arro täiendas ennast 1999. aastal London Business Schoolis ning on alates 2006. aastast Tallinna Ülikooli kultuuride uuringute doktorantuuris.

Ta on konsultatsioonifirma Fontes PMP kaasasutaja ja oli selle juht kuni aastani 2005. Tema osalusega loodi ka Eesti suurim konverentsikorraldaja Balti Juhtimiskonverentsid. Arro on olnud ka Teatri N099 loomenõukogu liige, Tartu Ülikooli Sihtasutuse usalduskogu liige, Jaan Krossi Sihtasutuse juhataja.

Arro on tegutsenud ka tõlkijana ja toimetanud ilu- ja teabekirjandust. tuntuim raamat, mille Arro on eestindanud on maailmakuulsa kirjaniku George Orwelli raaamat "1984".