Piletite ostmiseks on vajalik liitumine Forum Cinemas Kinoklubiga (liitumine on tasuta), peale mida saavad registreerunud kasutajad endale koduleheküljelt sobiva seansi valida ning pileti osta, makstes selle eest internetipangas.

“Püüame pakkuda kinokülastajatele mitmeid kiireid ja mugavaid viise kinopileti ostmiseks. Kõige mugavamaks võimaluseks on pileti ostmine interneti teel, mida igaüks saab teha oma kodus või kontoris, piletikassa järjekordi vältides. Kui seni said piletite eest nii tasuda vaid Hansapanga ja SEB kliendid, siis nüüdsest on see võimalus ka kõikidel Sampo internetipanga teenuse kasutajatel,” teatas Forum Cinemas AS-i levijuht Lauri Kaare.

1993. a. asutatud Forum Cinemas AS on Eesti suurim filmilevitaja ning kinode operaator. Forum Cinemas kinoketti kuuluvad Eestis Coca-Cola Plaza ja kino Kosmos Tallinnas, Ekraan Tartus ning Forum Cinemas Astri nimeline kinokompleks Narvas.

Forum Cinemas pakub kinokülastajatele mitmekülgset filmivalikut tunnustatud rahvusvahelistelt filmistuudiotelt – 20th Century Fox, Warner Bros., Sony Pictures, Paramount Pictures, Universal Pictures, Walt Disney Studios, DreamWorks Pictures jpt., aga ka väiksematelt tootjatelt, samuti toetab Forum Cinemas aktiivselt kodumaiste filmide levi. 2007. aastal linastus Forum Cinemas kinodes 165 filmi. Ettevõte levitatavaid filme käis läinud aastal üle Eesti vaatamas 1 494 640 kinokülastajat.