Nimelt avas Zuckerberg sel aastal oma online-raamatuklubi, see oli osa tema uusaastalubadusest - lugeda iga kahe nädala tagant läbi üks raamat. Ta lõi Facebooki lehekülje A Year of Books, kus ta oma valikud avalikuks teeb. Avaraamatuks osutuski endise Venezuela poliitiku Naími teos. See räägib sellest, kuidas võim on valitsuste, usulahkude ja ettevõtete käest läinud indiviidide kätte.

Naímil töötab Facebookis üks sõbranna ning autor uuris, kas tolle käsi on mängus. Naine vastas, et tegemist on täielikult Zuckerbergi enda projektiga, kuhu mees ise raamatuid valib.

„Ma ei teadnud sellest midagi. See on suurepärane ja annab palju energiat ning on autorile suur asi," ütles Naím.

Zuckerberg ütles Naími raamatu kohta enne lugemist järgmist: „Inimestele suurema võimu andmise trend on miski, millesse ma sügavalt usun ning ma ootan väga selle raamatu lugemist." Kolme tunniga oli raamat Amazon.com'is viimseni välja müüdud. Zuckerbergi raamatuklubil oli siis 150 000 liiget.

Kirjaniku sõnul ei ole ta Zuckerbergiga kunagi kohtunud ja on talle südamest tänulik, et mõjukas mees talle sellist reklaami teeb. Väljaandja Basic Books on tänaseks juba lasknud välja uue portsu raamatuid, mida taas Amazonist osta saab.

Tõenäoliselt tabab samasugune üllatus sel aastal veel enam kui 20 autorit. Nii on Zuckerberg lubanud.