58-korruseline Millennium Tower on aastatega vajunud veidi enam kui 40 sentimeetri võrra pehmesse pinnasesse ja pinnatäitesse. See asub linna käidavas äripiirkonnas. Vajumine on olnud ebaühtlane. Hoone on ülevalt 15,2-sentimeetrises kaldes. Linna sõnul teadis ehitaja probleemide tekkimise võimalusest, kuid ei andnud sellest teada. Linn kaebas kohtusse arendaja, samal ajal on maja elanikud kohtusse andnud arendaja, kes praegu rajab kõrghoonet kõrvalkrundile.

Linna sõnul teadis arendaja enne korterite müüki, et maksimaalne lubatud vajumine on 5 sentimeetrit, samas oli müügi hetkeks vajumine juba peaaegu lubatud normi saavutamas.

Hoones on loomulikult oma bassein, terviseklubi, spaa, kino ning restoran ja veidibaar, mida peab kuulus kokku Michael Mina. Kallimad korterid maksavad seal 10 miljonit dollarit.

Arendaja on seisukohal, et süüdi on kõrvalkrundil tegutsev arendaja, kelle tegutsemise tõttu on maja vajumine toimunud. Nende sõnul on kurb, et linn ei lahenda olukorda vaid näitab näpuga ja otsib süüdlast.

Samas hakkas maja vajuma väisetavalt pihta juba enne, kui kõrvalkrundil tööd algasid. Niisiis tulevad kohtuvaidlused tulised. Loodetavasti jääb hoone kõige selle vältel siiski püsti.

Olgu öeldud, et maailmakuulus Pisa torn oli kõige hullemal ajal lausa 4,7-meetrises kaldes, kuid viimastel aastatel on see tänu päästetöödele hakanud otseks vajuma.