27-aastane Kate McClure ja tema 38-aastane poisssõber Mark D'Amico võtsid seejärel enda südameasjaks aidata endise mereväelase ja tuletõrjuja Johnny Bobbit juuniori taas eluga järje peale, algatades rahakaasamise kampaania ja kaasates enam kui 65 000 dollarit.

Bobbit nägi McClure'i, kes kõndis öösel otsides lähimat bensiinijaama ja soovitas, et pööraku tagasi oma autosse ja lukustagu autouksed.

Bobbit läks ise tanklasse ja ostis talle oma viimase 20 dollari eest bensiini, et ta saaks turvaliselt koju sõita. Ta ei palunud midagi vastu.

Nad sõitsid viimastel nädalatel korduvalt sündmuskohast mööda, et maksta Bobbitile kütuseraha tagasi ja anda talle rõivaid. Lõpuks nad leidsid ta üles.

„Läksime Targetisse ja ostsime talle suure seljakoti, panime selle asju täis,“ rääkisid nad. „Ta avas seljakoti ja pakkus ühte söögiasja meile. Mõtlesime, et peame muutuma sama heldeks kui tema.“

Nad otsustasid algatada rahakogumiskampaania Bobbiti abistamiseks, eesmärgiga saada 10 000 dollarit, et ta saaks rentida korteri, osta auto ja katta 4-6 kuu kulud.

Neljapäeva pärastlõunaks oli kodutule annetusi kogunenud juba enam kui 239 000 dollarit, kirjutab Daily Mail.

„See on üle mõistuse,“ ütles McClure, kes kaasasid raha läbi GoFundMe. „See muutis täielikult minu arvamust inimestest. Need on mu parimad tänupühad.“

Bobbit oli šokis.

„Me rääkisime talle eile, et summa on umbes 17 000 dollarit,“ ütles D'Amico.

Selle raha eest saab üürida korteri terveks aastaks.

34-aastasele Bobbitile tuli raha aina juurde. Ta on Põhja-Carolinast pärit endine mereväelane, hiljem tuletõrjuja ja parameediku ametit pidanu, enne kui teda tabasid rasked ajad.

„Viimasel tunnil tuli sada dollarit minutis ja ka kaks 2000 dollarilist annetust,“ ütles D'Amico. „Siis pakkus üks daam, et ta maksab tema korteri renti aasta aega.“

Paarike loodab, et Bobbit tuleb nendega tänupüha lõunasöögile McClure'i ema koju.

Bobbit jäi poolteist aastat tagasi kodutuks. Ta elas silla all, kuna teda oli enne kodutute varjupaigas röövitud.

Bobbit tahaks töötada Amazonis ja ettevõtte üks personalitöötaja ütles, et ta tahab aidata tal tööd saada.

„Ta on tõesti hea inimene ja ma arvan, et ta väärib seda kõike,“ ütles McClure.