Varasemalt Helen Mahmastolile ja tema kaasale Kuno Tehvale kuulunud Privé ei majandanud end ära ja klubi tuli sel suvel sulgeda.

Jantsoni äriportfelli kuuluvad veel restoranid Manna La Roosa, Tai Boh ja VS Cafe. Samuti ka Eesti suurim retrofestival We Love the 90s ja vene popmuusika festival Tanzevalnaja Volna.

“Oleme kokku pannud uutest andekatest inimestest koosneva ja motiveeritud meeskonna ning usume, et saame pakkuda väga heal tasemel programmi koos kvaliteetsete joogi ja söögi elamustega,” ennustas Jantson Privéle helget tulevikku.

Pika ja väärika ajalooga Club Privé on maineka Inglismaa ajakirja, DJ Mag küsitluses jõudnud maailma 100 parima klubi edetabelis 23. kohale ning pälvinud mitmeid disainiauhindu.

Oma 14 tegevusaasta jooksul on mängitud kokku 20000 tundi kvaliteetset klubimuusikat, külastajate rõõmuks on kohale toodud enam kui 4000 erinevat artisti nii Eestist kui ka välismaalt, nende hulgas Josh Wink, Netsky, Joey Negro, DJ Premier, LTJ Bukem, London Elektricity, Sugar Hill Gang, Kenny Dope, Todd Terry, Derrick May, Juan Atkins, Fabio, Grooverider.

Uus Privé avatakse külastajatele 1. oktoobril.