Mullune müügitulu oli kokku 55,9 miljonit eurot, suurenedes võrreldes 2014. aastaga 5% ehk 2,69 miljoni euro võrra. Vee- ja reoveeteenuste müügist saadud tulu oli 49,30 miljonit eurot, kasvades 2014. aasta sama perioodiga võrreldes 1,4% ehk 0,70 miljonit eurot. Oluliselt kasvasid tulud ehitus- ja asfalteerimisteenuste pakkumisest, suurenedes 12 kuuga 189% ehk 1,78 miljonit eurot.

Möödunud aasta ärikasum ulatus 25,6 miljoni euroni kasvades 2014. aastaga võrreldes 3% ehk 0,8 miljoni euro võrra. Suuremat müüki ja kokkuhoidu otsestes tootmiskuludes tasakaalustavad mõningane palgakulude kasv ja tariifivaidlusega seotud jätkuvalt kõrged õigusabikulud.

Finantstulemused peegeldavad väga häid tootmistulemusi. Veekvaliteet oli eelmisel aastal Tallinna Vee senise ajaloo kõrgeim, ulatudes 99,86%-ni. Kui juba 2014. aastal oli lekete tase väga madal, 16,14% tasemel, siis mullu oli lekete protsent 14,68.

28. jaanuaril tunnistati Tallinna Vesi kolmandat aastat järjest võitjaks Nasdaq Balti börsiauhindade põhikategoorias "Parimate investorsuhetega ettevõte Balti riikides".

Lisaks tunnustati ettevõte parimaks ka järgnevates kategooriates: parimate investorsuhetega ettevõte analüütikute hinnangul, parimate e-investorsuhetega ettevõte ning turu usaldusväärseim ettevõte.

Tallinna Veel on jätkuvalt käimas kaks väga olulist kohtuvaidlust teenuslepingu ja tariifide osas nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil.

Eelmise aasta neljandas kvartalis kummaski vaidluses istungeid ei toimunud. Küll aga esitas Tallinna Vesi 11. novembril apellatsiooni Tallinna ringkonnakohtule seoses 5. juuni Tallinna halduskohtu kohtuotsusega jätta ettevõtte poolt esitatud kaebus rahuldamata.