„Tallegg on korduvalt juhtinud Maag Grupi tähelepanu Peremuna kaubamärgi õiguste rikkumisele, kuid eksimust pole parandatud,“ ütleb Tallegg juhatuse esimees Teet Soorm „Tallegg oli sunnitud kohtult kaitset paluma ja seda Eesti kohus ka operatiivselt pakkus. Lõplikud kahjud selgitatakse kohtumenetluse käigus.“

Vastavalt kohtu määrusele on kohtutäitur arestinud 8000 karpi Maagi müüdavaid Peremune seoses kaubamärgi õiguste rikkumisega.

Tallegg äridirektori Margus Venelaine sõnul on Tallegg varemgi olnud silmitsi rünnetega oma toodete identiteedi vastu: „Oleme ka varem juhtinud avalikkuse tähelepanu Rannamõisa kaubamärgi all imporditud linnulihatooteid müüva Maag Grupi pehmelt öeldes ärieetika piire ületavale käitumisele. Nüüd aga oleme vastamisi otsese Peremuna kaubamärgi ülevõtmise katsega.“

„Talleggil on Rannamõisas broilerifarm, kuid Maag Grupp, kellel pole mingit seost Rannamõisaga, müüb Rannamõisa kaubamärgiga erinevatest riikidest pärit linnulihatooteid ja mune," räägib Venelaine. Tema sõnul on ka Rannamõisa kaubamärki kandvad toodete nimed ning pakendite disain on olnud äärmiselt sarnased Talleggi toodetega.

"Tallegg on eelnevalt rahulolematust väljendanud ka Maag Grupile, kuid siiani ei ole konkurent meiega kokkuleppele soovinud jõuda. Peremuna kaubamärgi kaitsmine läbi kohtu on meie viimane võimalus selline intellektuaalse omandi vargus peatada,“ lisas Venelaine.