Nimelt märkas naine, et aastane rongipilet on odavam, kui korteri rent. Tema Stuttgarti korter oli isegi odavamate killast, kui arvestada Saksamaa üüriturgu. Ta maksis kuus 400 eurot.

Saksamaa kiirraudtee täispakett maksab kuus 340 eurot. 23-aastane neiu sai idee, kui ta läks oma viimase korteri omanikuga tülli ning otsustas enam mitte rentida.

„Mul tekkis just suhe Kölnis ning siis mõistsin, et ma ei taha enam üksinda elada," ütles ta ajalehele TZ.

Selle asemel, et kolida kokku uue poiss-sõbraga, otsustas naine hakata täiskohaga rongireisijaks.

Nüüd veedab ta päevi sõites Tübingenis asuva ülikooli, Kölnis elava kavaleri ning Stuttgartis asuva emakodu vahel. Igal nädalal läbib ta ICE kiirrongidel 1200 kuni 2000 kilomeetrit.

Tal on kaasas vaid lihtne reisikott, kus on vahetusriided, tahvelarvuti ja pesemisvahendid. Ülejäänud isiklikud asjad on tal emakodus asuvates kastides. Ta peseb end rongides asuvates tualettides.

„Ma ei leia, et see oleks rõve," ütles ta ning lisas, et ta on kohanud palju hullemat oma reisidel Indias ning Kagu-Aasias.

Tavaliselt ta ei maga rongides, mis on ka hea, sest Saksamaal kaob peagi viimane magamisvõimalusega rong. Ta veedab öid peigmehe, ema või sõprade juures.

„Ma ei karda, et jään kodutuks. Mu ema reisis koos minuga palju ning õpetas mulle järgida oma spontaanseid instinkte," rääkis Müller.

Muide, Elroni viie tsooni 30 päeva pilet maksab vaid 56,49 eurot. Kui sul on inimesi, kelle juures ööbida, siis tee nagu sakslanna.