Tänavuse aasta mess on korraldajate teatel suunatud toitlustuse, jaekaubanduse, tootmise ja sidusalade professionaalidele. Messile pääsevad vaid toiduerialaga seotud külastajad.

„Viimasest, 2005. aastal toimunud Toidumessist möödunud aja jooksul on Eesti toiduala erinevates sektorites toimunud märkimisväärseid arenguid. Messikülastajatele on väljas nii uusi tooteid, tootjaid kui edasimüüjaid,“ rääkis Profexpo OÜ juhatuse esimees Tiit Sarv.

Sel aastal toimub toidumessiga samal ajal esmakordselt Eestis Peakokkade Ühenduse eestvedamisel rahvusvaheline kokkade konkurss Global Chef Challenge Põhja-Euroopa finaal, kus valitakse parim kokk, kes osaleb 2008. aastal Dubais toimuval finaalvõistlusel.

12. korda toimuvale messile on registreerunud üle 120 eksponendi ja kaaseksponendi nii Eestist kui välisriikidest – Soomest, Lätist, Leedust, Suurbritanniast, Itaaliast, Venemaalt, Ukrainast jm.

Mess on kolmel päeval avatud vahemikus kella 10-18.