Konverentsil osaleb 300 noort üle Eesti. ?Tahame parandada ettevõtjate mainet noorte seas, selgitada ettevõtluse olulisust ning tutvustada ettevõtlusega tegelemise võimalusi nii Eestis kui ka Euroopas,? märkis konverentsi korraldaja Sten Saar.

Ürituse esimese osa avab Tõnis Palts. Seejärel esinevad inimesed, kes ei tegele põhitegevusena ettevõtlusega, kuid on siiski ettevõtjad natuke varjatumal kujul (Andra Veidemann ning Martin Ehala). Sellega näitavad nad ettevõtluse mitmekülgsust ning võimalusterohkust.

Pärast neid räägivad oma tegemistest noorte eakaaslased (õpilasfirma 3Tarka) ? innovaatilised noored, kes on edukalt läbinud õpilasfirma programmi.

Konverentsi teine osa algab Andrus Ansipi videotervitusega. Seejärel räägivad esinejad ettevõtlustoetuse saamisvõimalustest EAS-i kaudu (Alar Kolk) ning ettevõtlusega tegelemise võimalikkusest Euroopas kõneleb Siim Raie. Konverentsi lõpuosas esinevad inimesed, kelle põhitegevuseks on ettevõtlus ning kes on selles vallas kaugele jõudnud (Riho Rasmann ning Rain Lõhmus). Nemad annavad head eeskuju ning on suunanäitajateks noortele.

Konverentsi lõpeb tunniajalise aruteluga, kus saavad vastuse kõik õhku jäänud küsimused.