Üritusturundusfirma Toimkond juhi Triin Lume sõnul on 50 000kroonine honorar tänaste tippude puhul täiesti tavaline. Kui lihtsa ja tavapärase bändi honorar on vahemikus 10 000–20 000 krooni, siis rohkem kui 50 000 krooni maksab Toimkond eriürituse puhul, mille tarbeks on kokku pandud täiesti eriline muusikute koosseis.

Õhtujuht Valdo Jahilo sõnul ajab 2 Quick Starti hinna kõrgeks see, et nad ei anna väga palju kontserte väljaspool ööklubisid ja seetõttu on nad kogu aeg nõutud. Veel mõjutab Jahilo sõnul hinda see, et ansambel on suur. “Koosseis koos puhkpillimeestega on päris suur ning see ajabki honorarisumma kõrgeks – kõik tahavad ju saada,” ütles Jahilo.

Üritusturundusfirma ProMaMa juhi Mart Mardisalu sõnul pole tema klientidel 2 Quick Starti kõrge hind takistuseks olnud. “Kes on ikka nende kasuks otsustanud, see ka tellib. Kõrgem hinnatase lihtsalt reguleerib võimalikku nõudlust,” lisas Mardisalu.

Ansamblite hinnatabeli tipus on veel Vanilla Ninja, Meie Mees ja Estonian Dream Bigband.

Samas näiteks Vanilla Ninja, kes firmapidudel ei esine, küsib ühe esinemise eest 100 000 krooni. Krõbe hind on pandud teadlikult, et tehagi aastas vaid paar kontsertesinemist.

Ka tunnustatud kammerorkestriga koostööd tehes võib muusikalise erilahenduse hind küündida 100 000 kroonini.

Honorarirekordi on milenniumivahetusel laeval esinedes teinud ka Meie Mees, kelle honorar oli paarsada tuhat krooni. Täna aga küsib kõige tihedama kontserdigraafikuga popansambel Meie Mees esinemise eest 30 000 krooni.

Ansamblite hind jääb üldjuhul viie ja kolmekümne tuhande vahele. Kahemehebändi saab kätte 5000–10 000 krooniga, täiskoosseisu – Rock Hotel, Untsakad, Raivo Tafenau bänd jms – aga 15 000–30 000 krooniga.