Kas kavatsete Nelli Teataja dokumenteerimata info avaldamise eest kohtusse anda? Kui ei, siis miks Te ei pea vajalikuks oma õigusi kaitsta?

Nelli Teataja ei kuulu minu hinnangul nende väljaannete hulka, mis torkaks silma tõese info avaldamise või tõsiseltvõetavusega. Samas ei saa olukorda, kus kergekaalulises väljaandes levitatavaid fantaasiaid ja otsest laimu hakkavad reprodutseerima ka ajakirjandusväljaanded, pidada normaalseks. 

Viimasel juhuhul pole aga valiku tegijateks mitte skandaalset populaarsust otsivad väljaanded kui sellised, vaid ajakirjandusväljaannete toimetused, kus tavapärasest usaldusväärsusest "klikkide" nimel kõrvale kaldutakse. Kindlasti kavatsen ma oma õigusi kaitsta, kuid kas see tähendab ka Nelli Teataja kohtussekaebamist, ei ole ma veel otsustanud.

Vastavalt kehtivatele seadustele, on mul otsustamiseks ka piisavalt aega. Pean lugu nii Eesti kohtuvõimust kui sellest osast ajakirjandusest, kus avaldatakse tõest informatsiooni, mitte kontrollimatuid pahatahtlikke fantaasiaid.

Olite 1990ndatel aastatel Reformierakonna peasekretär, 1993-1998 ühtlasi ka Eesti Panga nõukogu liige. Kas ja milline roll oli Teil 20,5 miljoni dollari kadumises VEB Pangast?

VEB Fondi raha väljavõtmisega pangast puudub mul igasugune seos. Selliseid väiteid tuleb lugeda kas haiglaseks fantaasiaks või otseseks laimukatseks. Kummaga Nelli Teataja puhul tegu on, on raske hinnata.

Kas Igor Kostikov on Teie jaoks tuntud nimi? Kas olete Kostikoviga kohtunud, temaga suhelnud? Kui jah, siis mis on olnud Teie kohtumise põhjus?

Igor Kostikovi nimi on mulle tundmatu ning ma ei ole temaga suhelnud.

Hardo Aasmäe on öelnud, et VEB-i raha võttis Peterburis välja tuntud reformierakondlane. Kas Teil on aimu, mis selle inimese nimi võiks olla?

Seda, mida Hardo Aasmäe mõtleb või keda silmas peab, tuleks ikka küsida Hardo Aasmäelt endalt. Ma ei ole selgeltnägija ning teise inimese mõtteid või motiive ära arvata ei oska.