Krediidipanga poolt oli koosoleku läbiviijaks pakutud advokaadibüroo Tark Grunte Sutkiene partner Hannes Vallikivi. Krediidipanga suuromanik Moskva Pank pakkus koosoleku juhatajaks advokaadibüroo Glikman Alvin ja Partnerid juhtivpartneri Toomas Tamme. 59,92 protsendi häältega valiti Toomas Tamme koosoleku juhatajaks.

Aktsionärid kinnitasid eelmise aasta majandusaruande ning suunasid mulluse kasumi suuremas osas eelmiste perioodidel kogunenud kahjumi katteks.
Päevakorra viimase punkti, audiitori valimise juures läksid omanike arvamused taas lahku.

Krediidipanga juhatuse poolt pakuti ettevõtte audiitoriks kinnitamiseks seni seda tööd teinud Deloitte Audit Eesti. Panga juhatuse esimees Valmar Moritz tõdes, et koostöö on audiitoriga sujunud ning audiitoril ei ole olnud etteheiteid.

Moskva Pank soovis audiitoriks PriceWaterhouseCoopersit.

Senise audiitoriga jätkamist toetas ka East European Capital Investmenti esindaja, advokaadibüroo Kasak ja Missik partner Anto Kasak. „ma ei näe põhjust, miks rikkuda sujuvat koostööd ja toimivat süsteemi. Seda enam, et pakkumine on odavam,“ lausus Kasak.
Deloitte pakkumine oli 58 194 eurot aastas ning PriceWaterhouseCoopersil 79 000 eurot.

Hääletuse tulemusena kinnitasid aktsionärid audiitoriks PriceWaterhouseCoopersi. Seejuures toetas suuromaniku ettepanekut ka keegi väikeaktsionäridest, sest audiitori vahetamisele anti 69,95 protsenti häältest ehk rohkem kui Moskva Panga osalus.