Olivé Química näol on tegemist pikkade traditsioonidega perefirmaga, mis loodi 1974. aastal Barcelonas ning mille põhitegevuseks on liimide ja hermeetikute arendamine, tootmine ja müük. Täna on Olivé kaubamärk tuntud ja tunnustatud mitte ainult Hispaanias, vaid kogu Lääne-Euroopas ning laiemalt kogu hispaania- ja portugalikeelses majandusruumis.

Olivé Química ekspordigeograafia hõlmab sarnaselt Wolf Groupile enam kui 50 riiki. Ettevõtte tootmisüksused asuvad Barcelonas Hispaanias  ja Lilles Prantsusmaal, müügiüksused Hispaanias, Portugalis, Prantsusmaal ja Suurbritannias. Barcelona tehases valmib enamus Olivé Química toodangust. Kokku töötab Olivé grupis üle 85 töötaja. Eelmisel aasta moodustas ettevõtete grupi müügikäive ligi 20 mln eurot.

Wolf Groupi juhatuse esimehe Jaan Puusaagi sõnul seob Wolf Groupi Olivéga aastatepikkune koostöö. „Enamusosaluse omandamine on eelkõige strateegiline samm, mis aitab veelgi tugevdada ja mitmekesistada Wolf Groupi tooteportfelli  ja ekspordigeograafiat."

„Olivé liitumine Wolf Groupiga parandab meie logistilisi võimalusi Lõuna-Euroopas, Vahemere piirkonnas ning kogu hispaania-  ja portugalikeelses majandusruumis," iseloomustas Puusaag äsja sõlmitud tehingu eeliseid. „Samuti on raske ülehinnata Olivé Química 40 aastast kogemust ja teadmistepagasit." Puusaag lisas, et täna on juba näha märke, mis näitavad, et piirkond on väljumas majanduskriisist, mis annab kogu grupile soodsa stardiplatvormi regiooni turuvõimaluste paremaks ärakasutamiseks.

Puusaag nentis, et Wolf Groupi huvi on säilitada Olivé aastatega väljakujunenud traditsioone, arendades firmat ja tuntud tootebrändi edasi. Seetõttu jätkab Olivé Química Wolf Groupi iseseisva tütarfirmana ja olemasoleva juhtkonna taktikepi all. Tehinguga suureneb grupi käive ca veerandi võrra. Vastavalt kokkuleppele müüjaga on tehingu hind konfidentsiaalne.Liitumine Wolf Groupiga annab Olivé Química tegevdirektori Luis Olivé Palau sõnul ettevõttele võimaluse laiendada oma tooteportfelli ja müügiareaali Wolf Group toodete ja turgude näol.  Ta lisas, et tehinguga kaasnevad mitmed võimalused, mis aitavad tugevdada grupi liidripositsiooni hermeetikute ja liimide arendajana ja muutuda veelgi atraktiivsemaks partneriks oma klientidele üle maailma.

Olivé Química põhitegevusala on silikoonide, hermeetikute ja liimide arendamine ning tootmine. Tootevalik on väga lai ning hõlmab muuhulgas silikoone, akrüüle, polüuretaane, liime ja laia valikut tööriistu.

Wolf Group koondab Euroopa juhtiva ehituskeemia ja -materjalide tootja Krimelte müügi- ja tootmisettevõtteid Eestis ning välismaal. Wolf Grupi tehased asuvad nüüdsest Eestis, Hispaanias, Venemaal, ja Brasiilias, müügiüksused Balti riikides, Ukrainas, Rumeenias, Bulgaarias, Taanis, Kasahstanis, Hispaanias, Prantsusmaal, Portugalis ja Ühendkuningriigis. Wolf Groupi ettevõtetes töötas 2013. aasta lõpu seisuga kokku 270 inimest. Ettevõtete grupi 2013. a. müügikäive ulatus 86 miljoni euroni.