2000. aastal oli Kristiine Kaubanduskeskuse kasum 15,1 miljonit krooni 51 miljonilise käibe juures, vahendas ETA ettevõtte teadet.

Kristiine Kaubanduskeskuse juhatuse esimehe Allan Remmelkoore hinnangul oli möödunud aasta keskusele edukas. "Osaliselt võib kasumi kasvu põhjendada ka sellega, et 2001 oli esimene aasta, mil suutsime saavutada keskuses sajaprotsendilise rendipindade täituvuse," ütles Remmelkoor.

Reedel avab Kristiine Kaubanduskeskus põhilise osa uuest laiendusest, millega lisandub keskusele üle 9000 ruutmeetri pinda. Kokku lisandub keskusele laienduse esimeses osas 40 uut kauplust, nende hulgas Skandinaavia kodusisustus- ja tekstiilikaubamaja JYSK, samuti laiendavad oma tegevust PlussMiinus Elektroonika ja Giacomelli Sport.

Rõivakauplustest avavad oma uksed uues laienduses Naf-Naf, Terranova, Quicksilver, LTB, AG, Reserved, Sangar, Lee Cooper jt. Lisanduvad ka Ecco ja Salamander kingapoed ja Hawaii Express ja Citysport spordikauplused ning palju väiksemaid kaubandus- ja teenindusasutusi.

"Peale täielikku laienemist on Kristiine Kaubanduskeskuses augusti lõpuks ligi 130 kauplust üldpinnaga 29.500 ruutmeetrit. Koos 1200 parklakohaga on Kristiine Kaubanduskeskus nii Baltikumi kui ka juba Skandinaavia mastaapides arvestatava suurusega kaubanduskeskus," lisas Remmelkoor.