Kampaania käigus tulevad reaalsest kuni 50% odavama alghinnaga oksjonile 990 000-kroonise (tegelik hind 1 595 000kr) baashinnaga kahetoaline korter Kadriorus Tina tänaval ning 747 000-kroonise alghinnaga (tegelik hind 1 495 000kr) 19. sajandil ehitatud majas kahetoaline korter Viljandi südalinnas. Mõlemad korterid müüakse ära parima pakutud hinnaga.


Kristiine Keskuse turundusjuhi Kaidi Lauri sõnul on kampaania ajal korterite müümine Eestis esmakordne. „Eesti suurima sooduskampaania „Täismaja“ ajal teevad pea kõik Kristiines asuvad 130 poodi allahindlusi, millele lisaks tulevad eripakkumistena müügile ka korterid ning sõiduautod. Kampaania raames korterite müüki paneku eesmärk oli viia Kristiine kampaania uuele tasemele ning pakkuda inimesele igapäevaste asjade kõrval ka võimalus hea hinnaga soetada omale kodu,“ lisas Laur.


Kadriorus asuva kortermaja arendaja Endover Kinnisvarabüroo müügijuhi Kersti Meri sõnul on korter väga hinnatud asukohas ja majas ning ollakse veendunud, et müügihind tõuseb oksjoni käigus tublisti üle alghinna. „Inimestel on võimalik teha pakkumisi alates 990 000-kroonist. Kui peakski olema ainult üks alghinnaga pakkuja, siis saab ta renoveeritud Kadrioru korteri omanikuks vähem kui miljoniga,“ lisas Meri.


990 000-kroonise alghinnaga korter Kadriorus asub aadressil Tina tänav 5. Hoone on ehitatud 1910 aastal. 2008. aastal renoveeritud majal säilitati välisfassaad võimalikult originaalilähedasena. Koduoksjonile tuleb Tina tänav 5-st kahetoaline korter üldpinnaga 46,8 m2. Korter asetseb läbi kahe korruse.


Kampaania ajal oksjonile mineva Viljandi südalinna korteri arendaja NN Arendus OÜ juhatuse liige Enn Laansoo, Jr. sõnul pole Kristiine Keskusega koostöö eesmärgiks korterit võileivahinnaga müüa, vaid arendusprojektile tähelepanu tõmmata. „Meil on ülimalt hea meel, et Kristiine Keskus valis võimalike valikute seast koduoksjoniks välja meie eripärase korteri. C.R. Jakobsoni tänaval asuvas ajaloolises majas on see eelviimane vaba korter, kõik teised on juba asunikud leidnud,“ lisas Laansoo.


Viljandis läheb „Täismaja“ kampaania raames müüki C.R. Jakobsoni 26 asuvas 1881. aastal ehitatud majas kahetoaline 64 m2 korter. Korteris on nähtaval originaalsed palgist vaheseinad, originaal siseuks ja vannitoas lõvijalgadel malmvann. Ajastutruult renoveeritud C.R.Jakobsoni 26 võitis just kampaania „Värvid linna 2008“ peapreemia ning oma kodu on majja rajanud ka näiteks Viljandi Folki peakorraldaja Ando Kiviberg.


9. novembril kell 14.00 algaval oksjonil osalemine eeldab eelregistreerimist hiljemalt kohapeal. Oksjonil osalemine on tasuta. Kortereid on võimalik kampaania alguseni jäänud pea kahe nädala jooksul kohapeal uudistamas käia. Oksjonipäeval on Kristiine Keskuses kohapeal nii hoonete renoveerimise kavandanud arendajad kui ka Nordea panga esindajad. Mõlemad korterid lähevad müüki parima pakutud hinnaga.


Kohapeal ootab oksjonil osalejaid VIP ala. Kes personaalselt Kristiine Keskuses pakkumisi teha ei soovi, sel on võimalik endale valida kohapealne esindusisik ning oma pakkumised telefoni teel edasi anda.


Kõigil huvilistel on võimalik korterioksjonit vaatama tulla. Üritust juhib legendaarne oksjonikorraldaja Samuel Golomb.


Kristiine Kaubanduskeskuse 5.-9. Novembrini toimuv „Täismaja“ kampaania on Eesti suurim sooduskampaania, mis hõlmab esmakordselt 130 poe kokku tuhandeid pakkumisi. „Täismaja“ kampaania ajal on paljud tooted oluliselt soodsamad. Teatud ostuga saab kauba peale kaasa isegi auto. Kampaania ajal toimuvad ka näitused, seminarid, Segway’de ralli ja palju muud meelelahutust.


1999. aastal avatud Kristiine Keskus on Eesti üks esimesi suuri kaubanduskeskuseid, kus on tänaseks koha leidnud kokku juba üle 130 kaupluse ja teenindusasutuse. Keskust külastab päevas keskmiselt rohkem kui 20 000 inimest.