Praegusest koosseisust jätkavad aseesimehed Anti Orav ja Enn Kunila. Uude, seitsmeliikmelisse juhtkogusse soovitakse toiduliidu teatel kaasata ka väike- ja keskmise suurusega ettevõtete esindajaid, kes selguvad liidu üldkoosolekul. Kruuda ettepanekul on uue volikogu esimehe valimiseni kohusetäitjaks volikogu aseesimees Enn Kunila.

Kruuda sõnul on saabunud aeg muudatusteks. „Toiduliit oma senise 13 tegevusaasta jooksul keskendunud eelkõige koostööle suurettevõtetega, kes on omalt poolt liidu tegemisi oluliselt finantsiliselt toetanud. Suurettevõtete keskse organisatsioonina ei ole aga piisavalt tähelepanu pööratud väiksemate ettevõtete muredele ja vajadustele,“ rääkis Kruuda.

„Muutustel on üks suur eesmärk: kaasata palju otseliikmeid, muuta liit neile vajalikuks ja ka organisatsioonina tugevamaks. Toiduliidul on väga aktiivne juhataja Sirje Potisepp, kes on eesmärkide saavutamisel valmis läbi minema tulest ja veest. Loodan, et uued suunad ja uued inimesed annavad talle palju häid mõtteid ja indu nende teoks tegemisel,“ lisas Kruuda.