Eelmisest juhtkogust jätkavad Liviko nõukogu esimees Enn Kunila ning Põltsamaa Felixi juhataja Anti Orav.

Toiduliidu volikogu esimees Oliver Kruuda ning ase-esimehed Olle Horm ja Kadi Lambot esitasid lahkumisavaldused nädal tagasi. Uus volikogu esimees valitakse esitatud kandidaatide seast toiduliidu järgmisel üldkoosolekul 12. aprilli. Praegu asendab volikogu esimeest volikogu aseesimees Enn Kunila.

Toiduliidu tegevjuht Sirje Potisepp ütles, et õhus on värsked tuuled ja liidu tegevus muutub juba lähiagadel palju jõulisemaks ning sektorit laiemalt haaravaks.

“Meie elujõulisusest annab tunnistust 3. mail esmakordselt Eestis toimuv toiduainetööstuse aastakonverents. Samal, toiduainetööstuse päeval, kuulutatakse välja ka konkursi “Parim Toiduaine 2007” võitjad,” rääkis Potisepp.

Eesti toiduainetööstuse liit on 1993. aastal asutatud Eesti toiduainetööstuse ettevõtete ja erialaliitude poolt eesmärgiga olla oma liikmete ja tööstusharu huve esindav arvestatav partner avalikule sektorile, rahvusvahelistele organisatsioonidele ning teistele asutustele ning olla tööstusharu esindusorganisatsioon, omades laiapõhjalist liikmeskonda.