Palk ei ole aga Harry suurim sissetulek. Alates sellest, kui ta sai 21 aastaseks on ta igal aastal teeninud ema, printsess Diana poolt päranduseks jäetud 10 miljoni dollari pealt investeerimistulu. Viimasel ajal on see olnud umbes 450 000 dollarit aastas. Harry saab peagi 30-aastaseks, siis saab ta käsutada kogu 10-miljonit dollarit, mis talle ema poolt jäeti. Harry sünnipäev on 15. septembril.

Harry ei saa eraldi tasu kuningriigi esindamise eest. Seda ei saa ka tema vanem vend prints William. Küll makstakse neile kinni erinevad kulutused, mis sellega seonduvad. Oma elamise eest ei pea nad loomulikult renti tasuma.

Muide väikese summa (ei ole teada kui suure täpselt - toim.) pärisid Harry ja William ka oma vanaemalt.

Pärandused, mis kaht venda tulevikus ootavad on muidugi vägagi kopsakad.

Prints William (vend)

Teenib armees 61 388 dollarit aastas. Ülejäänu on sama, mis Harryl-gi.

Prints Charles (isa)

Tema vara väärtuseks hinnatakse enam kui 200 miljonit dollarit. Ta teenib perekonna käes oleva Cornwalli Suurhertsogiriigi maadelt ning erinevatelt osalustelt. Suurhertsogiriigist saadav tulu on aastas ligi 28 miljonit dollarit. Charles on filantroop ning annab miljoneid heategevuseks.

Kuninganna Elizabeth II (vanaema)

Vara väärtus on umbes 500 miljonit dollarit. See koosneb peamiselt kinnisvarast, hobusekasvatustest ning esinduslikust kunstikogust. Igal aastal saab ta oma ülesannete täitmise eest 12,9 miljonit dollarit. See on tekitanud Briti ühiskonnas üha suuremat poleemikat. Samas on tema tasu olnud selline aastast 1990, kui ta selle külmutada lasi. Kui ta seda teinud ei oleks, siis teeniks ta täna tunduvalt rohkem, ligi 76% võrra.