Celebrity Net Worth jõudis järelduseni, et Põhja-Korea juhi rikkus ulatub viie miljardi dollarini.

Miljardär on sündinud 8. jaanuaril, kuid kas 1983 või 1984. aastal pole selge. Tema vanaisa Kim Il-sung valitses Põhja-Koread aastatel 1948 kuni 1994.

Kim Joung-un omandas hariduses Šveitsis Bernis. Koolis eelistas ta anonüümsust ja oli häbelik, kuid ka suur korvpallifänn. Tema lemmikuks olid Chicago Bulls ja Michael Jordan. 2002-2007 omandas Kim Jong-un hariduse ohvitseride kooli Kim Il-sungi ülikoolis Pyongyangis. Kim Jong-un ei olnud esimene valik riigipea kohale. Riigipeaks oleks pidanud saama tema vanem poolvend Kim Jong-nam, kuid ta jäi vahele katsel külastada Jaapanit, et saaks käia Tokios Disneylandis. 2017. aastal mõrvati Kim Jong-nam.

2013. aasta märtsis uurisid koostöös USA ja Lõuna-Korea ja jõudsid jälile, et Kim Jong-unil ja tema perel on varasid ja pangakontodel kuni viis miljardit dollarit. Tal on enam kui 200 välispangakontot Austrias, Liechtensteinis, Venemaal, Singapuris, Hiinas, Šveitsis, Lukemburgis ja mujalgi. Mitmel pool Hiinas olevat tema hoiulaegastes sadu miljoneid dollareid sularaha.