Microsoft väljastab uuendused hetkel toetatud operatsioonisüsteemi versioonidele Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2008R2 ja Windows Server 2008. Uuendus rakendub kohe pärast installeerimist. Uuendused operatsioonisüsteemidele Windows Vista ja Windows Server 2008 valmivad jaanuari esimeste nädalate jooksul, seni on võimalik rakendada uuendus manuaalselt.

Windows XP ja Windows server 2003 operatsioonisüsteemide puhul on võimalik teha valuuta ümberseadistus kas manuaalselt või paigaldades kohaliku IT kommuuni poolt loodud uuenduse, mis on kättesaadav SIIT.

Manuaalse muudatuse sammud sõltuvalt operatsioonisüsteemi versioonist erinevad mõnevõrra. Selleks, et teostada muudatus manuaalselt, tuleb avada arvutis „Control Panel“ v „Juhtpaneel“ ning seadistada „Clock, Language, Region“ v „Kell, keel ja piirkond“ (Windows XP puhul „Region and Language Options“ v „Regiooni ja keele sätted“) all valuuta sümboli määratlust, muutes vaikimisi valuuta sümboli väärtuselt „kr“ väärtusele „€“.

Juhendid manuaalseks seadistamiseks ja uuendused toetatud operatsioonisüsteemidele on leitavad Microsofti tugiteenuse koduleheküljel SIIN.