Kompanii puhaskasum suurenedes kaheksa protsenti, 1,3 miljoni euroni.

Tuludest oli kõige olulisem pakiäri 36 protsendiga. Järgnesid postiäri 31 protsendiga ja rahvusvahelise äri teenused 29 protsendiga. Viimane tegeleb rahvusvaheliste e-kaubanduse saadetiste teenindamisele.

2239 keskmise töötajate arvuga tööjõukulud olid 33,7 miljonit eurot.

Ettevõtte tänavusteks eesmärkideks on E-kaubanduse kasvust tulenev pakiautomaadi teenuse mahtude jätkuv kasv Eestis, rahvusvahelise äri jätkuv kasv, infoäri teenuste mahtude kasv, postiäri teenuste mahtude jätkuv vähenemine ning tulude langus. SIA Omniva 2018. aasta eesmärgiks on jätkuvalt kiire kasv pakiautomaaditeenustes ning arveteenuste edendamine Läti turul ja UAB Omniva LT fookuses on pakiautomaatide müügitulu ja mahtude suurendamine ning arveteenuse edendamine.

Omniva toob välja, et Euroopa Liidu otsuse loobuda 2021. aastal käibemaksuvabastusest kuni 22-eurostele e-ostudele väljastpoolt Euroopa Liitu. Omniva on seisukohal, et muudatus e-kaubanduse kasvu ei pidurda, küll aga loob turul õiglasemad tingimused, kaotades kolmandate riikide e-kaupmeeste maksueelise Euroopa ja Eesti e-kaupmeeste ees. Kuna käibemaks lisandub 2021. aastast ainult neile kolmandate riikide kaupadele, mille maksumus jääb alla 22 euro, tähendab see 1-2-eurost hinnatõusu, mis ostuotsust kuigivõrd ei mõjuta. Kallimatele saadetistele rakendub 20% käibemaks juba praegu.