Vaid 30-aastasena on LeBron võitnud kaks NBA karikat, tunnistatud neli korda NBA kõige väärtuslikumaks mängijaks, võitnud kaks olümpiakulda. Lisaks veel ridamisi olulisi tunnustusi.

Vaatamata kuningastaatusele, sadadesse miljonitesse dollaritesse ulatuvale varandusele, uhketele autodele, üüratutele majadele ning kuulsuse ning rikkusega kaasas käivatele ohtudele, on ta siis suutnud jääda oma olemuselt lihtsaks meheks, kellel on üllatavalt normaalne perekond, kirjutab Celebrity Networth.

NBA palgana on ta teeninud 150 miljonit dollarit. Rohkem paneb ta taskusse reklaamirahadena. Tema varandus hinnatakse praegu 270 miljonile dollarile.

Aastas teenib LeBron reklaamirahadena enam kui 42 miljonit dollarit, see on ligi kaks korda rohkem kui tema NBA 21,57 miljoni dollari suurune palk. LeBroni esindatavate firmade nimekiri on esinduslik: Coca-Cola, Nike, Upper Deck, Samsung, Dunkin Donuts ja Šveitsi kellatootja Audemars Piguet.
LeBron on ka Liverpool FC kaasomanik ning aidanud disainida Audemars Piguet 50 000 dollarit maksva kella.

Nii, et tegemist on tagasihoidliku mehega, kellel on kulutamiseks üle mõistuse palju raha. Millele ta seda kulutab?

LeBron sõidab luksusautoga Maybach 57, mille hinnad algavad 375 000 dollarist. Lisaks on tal Rolls-Royce Phantom ning mitmed Ferrarid.

Tema 30 000 ruutjalasel krundil asuvas kodus Ohios on muuhulgas ka kaherealine bowlingurada, helistuudio ja juuksur.

Oma keskkooliaegse kallimale Savannah Brinsonile abieluettepanekut tehes libistas ta pruudile sõrme 300 000 dollarit maksnud kihlasõrmuse. Paaril on nüüdseks kaks last.