Selleks kogub ettevõte Fundwise platvormi kaudu lisaraha. Fundwise on Hooandja loojate poolt käivitatud ühisrahastusplatvorm, mis on mõeldud ettevõtjatele ja investoritele. Framed by Karli toetajatest saavad Karl Disain OÜ osanikud.

Framed by Karli uue visuaalse identiteedi ja veebilehe loob Hmmm Creative Studio eesotsas Helene Vetiku ja Karl Saluveeriga.

„Prillikandjad teavad, milline piin on leida prilliraame, mis oleksid kauni disainiga ja istuksid hästi. Meie prillid valmivad eritellimusel käsitööna, et ideaalse prillipaari leiaksid ka eriliste vajaduste ja mõõtudega inimesed,” räägib Karl Annus, Framed by Karl asutaja ja disainer.

„Lisaks on sel moel prillitootmine jätkusuutlik ja keskkonnasõbralik. Me ei tooda raame lattu seisma ja kui Framed by Karl prilliraam peale aastatepikkust kandmist peakski prügimäele rändama, laguneb puit, erinevalt plastikust, kiiresti ega jää ookeanidesse hulpima,” viitab Annus ka ettevõtte väärtushinnangutele.

Prillide ostmine internetist on üha populaarsem.

Fundwise platvormi kaudu saab investeerida alates 200-300 eurost, mille vastu investor saab osaluse ettevõttes. Ettevõtja kannab oma investeeringu kampaania ajaks loodud kontole, kuid raha kaasav ettevõte ei saa seda kasutada enne kui kampaania on edukalt lõppenud. Kui kampaania käigus vajaminevat summat ei kogune, saab investor raha tagasi.