Naine terroriseeris Plaza hotelli omanikke ja töötajaid 35 aastat. Siis ostis hotelli Donald Trump ja tegi talle huvitava pakkumise.

Sellest loost kirjutab täpsemalt meediaväljaanne Vice. Kõik algas sellest, et II maailmasõja järel püüdsid mitmed hotellid oma käivet kasvatada tubade pikaaegsele rendile andmisega. Sama tegi ka Plaza. Võimalusest haarasid kinni ka Frannie Lowenstein ja tema mees. Nad said enda kätte kolmetoalise hotelli numbritoa ja hakkasid maksma 500 dollarit kuus. Tegemist oli 1940. aastaga.

Frannie mees suri varsti, kuid naine jäi hotelli elama veel 35 aastaks. Ta maksis edasi 500-dollarilist renti. Samal ajal maksid kõrvaltubade inimesed 1000 dollarit ühe öö eest.

Franniet kaitsesid nimelt seadused ja nendes näpuga järje ajamine oli naisel vägagi käpas. Plaza töötajad räägivad, et Frannie teadis rentnikke puudutavat seadusandlust peensusteni. Ta kurtis kõige üle ja karjus töötajate peale. Kõik kartsid teda ning teda kutsuti „Eloise põrgust". Renti puudutav seadusandlus võimaldas nimelt rentikele samasuguseid teenuseid nagu siis, kui nad algselt pinnale kolisid. Ehhki neid teenuseid enam ammu ei pakutud, siis Frannie nõudis ning ka sai neid kasutada. Näiteks igakuine tasuta koristusteenus.

Frannie ei kartnud ka kohtuskäike. Toonane Plaza omanik Westin Corporation kaevati naise poolt kohtusse 1980. aasta alguses. Probleemiks oli defektne vaip. Kohus ei võtnud kaebust siiski arutada. Kohe pärast seda hakkas naine Westinit süüdistama selles, et nad püüavad teda mürgise värviga tappa. Westini juhid nägid vaeva, et need süüdistused ümber lükata.

1987. aastal hakkas Donald Trump pidama läbirääkimisi Plaza hotelli ostuks. Kui ta küsis, kas on ka mingeid miinuseid, siis väidetavalt öeldi talle, et kõige suurem probleem on Frannie Lowenstein. Trump kohtus enne hotelli ostu naisega silmast-silma. New York Times kirjutab, et Trump tegi Franniele magusa pakkumise. Nimelt oli oht, et Frannie pärandab hotelliruumid mõnele oma pereliikmele, kes tema hüvesid edasi võiks kasutada. Selline oli taas seadusest tulenev võimalus. Trump pakkus Franniele palju suuremat sviiti vaatega Central Parkile. Seal oleks uus mööbel ja isegi klaver. Naine oleks seal saanud elu lõpuni tasuta elada.

Enne kui ta seda kõike nautida sai, Frannie suri. Ta oli 85-aastane. Sellise kange prouaga tuli presidendikandidaat Trumpil kokku puutuda.