„Kogu see Kreeka ümber käiv pseudojama on juba igavaks muutunud. Euroopa ministrid punnitavad muskleid ja võtavad sisse erinevaid poose teemal, kas nad suudavad Kreekat päästa või mitte. Aga kuulge, inimesed, miks me seda ise ei tee?“ seisab rahakogumise projekti tutvustaval lehel.
Euroopa Liit on koduks 503 miljonile inimesee. Kui me kõik paneme mängu paar eurot, saame Kreeka rahamure lahendatud ja loodetavasti ka õigele rajale tagasi. Lihtne!“.

Kreeka peab IMFile maksma 1,6 miljardit eurot. See tundub kampaania algatajate sõnul küll suur summa, aga läheb igale eurooplasele maksma vaid 3 eurot. „See on umbes sama palju, nagu maksab Londonis pool pinti õlut. Või feta salat oliividega lõunaks. Niisiis – telli endale see feta salat oliividega, loputa see ouzo või Assyrtiko veiniga alla ja ajame selle jama korda!“

3 euro eest lubatakse postkaarti Kreeka peaminister Alex Tsiprase pildiga, mis trükitakse ja saadetakse Kreekast, et anda tööd ja leiba kohalikele trükikodadele ja postkontoritele.

6 euroga panustaja saab feta salati oliividega.

Anna Kreekale 10 eurot ja saad pudeli ouzot.

25 euro eest on kingituseks aga pudel kreeka veini.

Ja see pole veel kõik - on võimalus annetada ka palju palju suuremaid summasid ning siis on ka kingitus vastav.

„Võib juhtuda, et võtab aega, enne kui see raha Kreeka majandusse jõuab, aga no põrgut – mis teil kaotada on? Lõuna kiirsöögikohas?"

Kampaaniameistrid soovitavad eelistada hoopis maitsvaid Kreeka asju ja lubavad, et kogu kogutud raha läheb Kreeka rahvale ning auhinnad on 100% Kreeka päritolu.

Niisiis – kas valida postkaart Tsiprase pildiga või pudel veini, selles on küsimus.

Praeguseks on Kreekale õla alla pannud üle 1100 inimese ja kogutud on 16 496 eurot.

Kreeka rahva toetajatega saab ühineda siin.
Kell käib, aeg jookseb. 
Aega on veel 7 päeva...