Ettevõtted selgitati välja kümne kuu jooksul toimunud 30st üritustest koosneva sarja raames, mis leidsid aset viiel kontinendil.

Arvesse võeti muu hulgas nii ettevõtte majanduslikku seisu, tegevuse võimalikku edukust kui ka firma kasvutempot ja positsiooni turul.

13. koha saavutas Now!Innovations, mis tegeleb mobiilse parkimissüsteemi arendamise ja teenuste pakkumisega. Eestist on firma edukalt välja murdnud, tegutsedes edukalt mitmetes välisriikides.

Takso tellimise mobiiliteenuseid arendav TaxiPal saavutas 53. koha.

84. kohale tuli veebipõhist kodulehekülgede loomise teenust pakkuv Edicy.

87. koha saavutas mitmeid innovatsiooniauhindu võitnud Fits.me, mis pakub võimalust rõivaid netikaubamajst ostes neid virtuaalses riidekabiinis endale „selga“ proovida.

Mobiiltelefonidele kaarditarkvara loov Nutiteq platseerus 96. kohale. Kohe tema kannul, 97. kohal, asub inseneridele teenustekekskkonda pakkuv GrabCAD.

Konkursi võitis Hispaania firma Anboto Group, mis pakub erinevaid tehnilisi lahendusi näiteks firmade ja nende klientide vaheliseks suhtlemiseks ning virtuaalsete konverentside korraldamiseks.

Innovatsioonimaana tuntud Soomest sai edetabelisse neli firmat. Rootsist 3 ettevõtet, kuid Lätist ja Venemaalt mitte ühtegi.

Ameerika Ühendriikidest pääses tabelisse aga 23 ettevõtet.