Tehingu kiitis eelnevalt heaks ja andis loa ka konkurentsiamet, teatas East Capital.

East Capital Real Estate tegevjuht Madis Raidma sõnul on tehing märgilise tähtsusega ning kinnistab East Capitali rolli ühe võtmemängijana Baltikumi kinnisvaraturul.

“Vesse jaekaubanduspargil on pikaajalised ja tugevad üürnikud ning suurepärane asukoht Tallinna liikluse tuiksoonel Peterburi maantee ja Smuuli tee ristis, mis teeb sellest atraktiivse investeeringu,” lisas Raidma.

Vesse jaekaubanduspargi 23 800 ruutmeetri suurusel kinnistul tegutseb Eesti suurim aia- ja ehituskaupade jaemüüja Bauhof, hüpermarket Maksimarket ja mööblikauplus Masku.

East Capitali nõustaja antud tehingus oli Raidla Ellex Advokaadibüroo, Vesse jaekaubanduspargi nõustajad advokaadibüroo COBALT ning Põhja-Euroopa suurim ärikinnisvarale spetsialiseerunud kinnisvarafirma Newsec.

East Capital Private Equity ja Real Estate juht Kestutis Sasnauskas sõnas tehingut kommenteerides, et investeering Vesse jaekaubandusparki on järjekordne tõestus Baltikumi kinnisvaraturu atraktiivsusest.

“Kombinatsioon kõrgest tootlusest ja headest finantseerimistingimustest loob jätkuvalt atraktiivseid investeerimisvõimalusi,” lisas Sasnauskas.